Het boek Mentale Veerkracht voor Professionals

“ Mentale veerkracht is het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden”

4.9/5

"Een indrukwekkende formule die werkt"

Iedereen kan op z’n tijd wel wat veerkracht gebruiken. We krijgen allemaal te maken met tegenslagen en gedoe. Zowel op het werk als privé. Er kunnen ook periodes zijn dat je langdurig onder een bepaalde druk moet presteren. Er wordt dan het uiterste van je verwacht. Maar hoe ga je daar mee om? En hoe kan het dat sommige mensen bezwijken onder druk en anderen juist in dezelfde omstandigheden hun beste prestaties leveren?

Wat maakt een individu veerkrachtig en hoe zorg je voor veerkrachtige teams? Hoe behoudt je plezier, zorg je dat de energie blijft stromen en blijf je prestaties leveren ondanks de omstandigheden?

In dit zeer openhartige boek schetst Sierd Nutma een gedetailleerd profiel van veerkrachtige personen en vertelt hij over perioden in zijn leven waarop zijn eigen mentale veerkracht werd getest.

Een prikkelend boek waarin je kennis maakt met een unieke formule die zowel zakelijk als prive bijdraagt aan het vergroten van veerkracht waardoor plezier, energie en prestaties zullen toenemen.

Ontdek hoe jij meer plezier, meer energie en betere prestaties creëert en bestel het boek.