Speaker

Sierd Nutma delivers exceptional lectures about Mental Resilience for Professionals

View Lectures
Trainer

Sierd Nutma delivers innovative training dedicated to Mental Resilience

View Trainings
Author

In 2016 Sierd published a book on Mental Resilience for Professionals

Learn More
Sierd-Nutma-spreker-auteur-trainer-2

Sierd Nutma

Sierd Nutma is a speaker, trainer and author. He shares remarkable personal experiences and insights on the subject of Mental Resilience. He delivers training programs to teams, leaders and top athletes. He is a huge contribution to their goals for increased performance. His passionate and frank approach encourages his audience to reflect upon their own personal stories. He recently published his book Mental Resilience for Professionals.

Learn more about Sierd

Latest posts (in Dutch)

Why invest in Mental Resilience?

More Fun

More Energy

Better Performance

View Products
Are you in search of a program that will challenge you? Do you push yourself past your boundaries? Do you want to perform and feel better?

Testimonials (in Dutch)

 • Sierd is zo’n spreker die je bij blijft. Die je aan zet tot nadenken….. die de kriebel tot avontuur weer in je aanwakkert. Sierd weet je met beeld, geluid en zijn hele “zijn” aan te zetten om na te denken over je eigen rol binnen je organisatie of, zoals in mijn geval als collega-trainer. Hoe veerkrachtig ben jij? Durf je iets anders te doen of blijf je lekker doorsudderen omdat dat zo lekker bekend terrein is? Als je beweging wilt, moet je Sierd met je mee laten lopen…….Top!!

  Astrid Rutten
  HR Manager
 • Ik ken Sierd als een inspirator en een avonturier die altijd op een bijzondere manier zijn grenzen opzoekt. Er zijn meer mensen die een marathon lopen, maar Sierd doet het op de Noordpool! Aan de hand van zijn bijzondere ervaringen in extreme omstandigheden spreekt Sierd over persoonlijke motivatie’s en hoe we die kunnen gebruiken om onze grenzen te verleggen.
  Wij hebben een hele leuke avond gehad. Bedankt!

  Marc Loogman
 • Ik ken Sierd als een inspirerend spreker die verhalen van zijn eigen persoonlijke expedities koppelt aan thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamwork en het aangaan van uitdagingen in werk en privé. Hij weet mensen te boeien en ze een spiegel voor te houden.

  Pieter van der Haak
  Founder, P&A Talentontwikkeling
 • Sierd kenmerkt zich door een grote mate aan passie voor het vak met een mooie dosis ondernemerschap. De kwaliteit van zijn trainingen zijn altijd erg hoog en dat vertaald zich ook terug in de reactie van klanten en cursisten. De trainingen zijn zodanig van opzet dat zij in de praktijk direct toepasbaar zijn en de veerkracht van het individu en de organisatie voor de korte maar ook langere tijd ondersteunen en verbeteren.

  P. Schut
 • Overzicht, verantwoordelijkheid nemend en een warm gevoel voor de menselijke maat zijn steekwoorden die (onder anderen) van toepassing zijn op Sierd.
  Onder zijn leiding heb ik genoten en afgezien tijdens een unieke expeditie die ons naar de top van de Gaustatoppen in Noorwegen heeft gevoerd!

  Sjoerd Hellinga