Testimonials (in Dutch)

“Ik ken Sierd als een inspirator en een avonturier die altijd op een bijzondere manier zijn grenzen opzoekt. Er zijn meer mensen die een marathon lopen, maar Sierd doet het op de Noordpool! Aan de hand van zijn bijzondere ervaringen in extreme omstandigheden spreekt Sierd over persoonlijke motivatie’s en hoe we die kunnen gebruiken om onze grenzen te verleggen.”

Marc Loogman

“Ik ken Sierd als een inspirerend spreker die verhalen van zijn eigen persoonlijke expedities koppelt aan thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamwork en het aangaan van uitdagingen in werk en privé. Hij weet mensen te boeien en ze een spiegel voor te houden.”

Pieter van der Haak

“Sierd zijn aanstekelijk enthousiasme en vaardige spreekstijl maakt dat de toehoorder waarlijk onderdeel wordt van de lezing waaruit vele lessen getrokken kunnen worden.”

Sjoerd Hellinga

“Sierd is zo’n spreker die je bij blijft. Die je aan zet tot nadenken….. die de kriebel tot avontuur weer in je aanwakkert. Sierd weet je met beeld, geluid en zijn hele “zijn” aan te zetten om na te denken over je eigen rol binnen je organisatie. Als je beweging wilt, moet je Sierd met je mee laten lopen…….Top!!”

Astrid Rutten
Book Now
Interested in Mental Resilience? Book this lecture!

Popular Lectures

Lecture Work pressure does not exist

View

Lecture Expedition Norway

View

Lecture The North Pole Marathon

View

Lecture Mental Resilience: the Formula

View

Lecture 6000km Solo through Siberia

View