Testimonials (in Dutch)

“Deze leiderschapsreis was een fantastische ervaring. Letterlijk en figuurlijk buiten de gebaande paden. Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen: Een echte aanrader onder leiding van een topper!”

Martijn

“Met een groep mannen op expeditie in Noorwegen onder leiding van Sierd was echt een belevenis die je moet meemaken.
We hebben met z’n allen een fantastische prestatie neergezet. Geen vrijblijvende trip, het is een buitengewone situatie. Je moet het uiterste uit jezelf halen en soms lastige beslissingen nemen die belangrijk zijn voor jezelf, de groep en het vervolg van de reis. Daarin heb ik veel geleerd over leiderschap, leiderschapsstijlen en groepsdynamica. Sierd stemde wat mij betreft perfect af op onze leerwensen door ons zoveel mogelijk zelf te laten doen en te beslissen en enkel daar in te grijpen wanneer wij er niet zelf uitkwamen of de teugels aangetrokken moesten worden. Wetend dat dat ook gebeurt indien nodig geeft ook vertrouwen in de groep. Ik merk dat ik dit nu veel helderder zie en kan toepassen in mijn eigen situatie, zowel op mijn werk als thuis.
Een aanrader voor iedereen die persoonlijk of als professional een stap wil maken!”

Camiel van Hoegee

“De kwaliteit van zijn trainingen zijn altijd erg hoog en dat vertaald zich ook terug in de reactie van klanten en cursisten. De trainingen zijn zodanig van opzet dat zij in de praktijk direct toepasbaar zijn en de veerkracht van het individu en de organisatie voor de korte maar ook langere tijd ondersteunen en verbeteren.”

P. Schut

Popular trainings:

Training Mental Resilience

View

Effectively handle stressful situations (1 day)

View

Mental Resilience for Professionals

View

Leadership Expedition in Norway

View
Request Information
Interested in Mental Resilience? Request more information about this training!