Over Sierd Nutma

Sierd Nutma rende een marathon op de geografische Noordpool en fietste solo 6000 kilometer door Siberië. Tevens leidde hij diverse succesvolle expedities voor gehandicapten. Sierd Nutma is een man van extremen en expert op het gebied van mentale veerkracht. Hij laat zien dat niets onmogelijk is en inspireert zijn publiek om op een andere manier naar tegenslagen, veranderingen en succes te kijken.

Presteren onder druk
Als ex-commando kent Sierd het klappen van de zweep als het gaat om leidinggeven en presteren onder druk.  Zijn werkervaring gecombineerd met de passie voor extreme expedities maakt Sierd uniek. Het meeste indruk maakt hij echter met zijn bijzondere levensverhaal. Dit zie je terug in zijn trainingen en presentaties. Hij prikkelt en daagt uit maar met een grote zorgvuldigheid voor de mensfactor.

Grensverleggende presentaties
De presentaties  van Sierd Nutma zijn grensverleggend en zullen mensen niet onbewogen laten. Hij zet zijn publiek in beweging en hij laat zien hoe mensen het verschil maken en onmogelijke doelen kunnen bereiken.

Trainingen met impact
In zijn trainingen creëert hij impact. Hij komt snel tot de kern van de zaak. Inspirerend, doeltreffend en ontspannen. Je gaat hoe dan ook met bruikbare tools de deur uit.

Jaarlijks verzorgt hij meer dan 100 trainingen en lezingen op het gebied van Mentale Veerkracht, omgaan met druk, veranderingen en succes.

Contact opnemen:

Sluit Menu