Het boek Mentale Veerkracht voor Professionals

Het boek Mentale Veerkracht voor Professionals geschreven door Sierd Nutma
4.9/5

"Een indrukwekkende formule die werkt"

Dit boek gaat over het creëren van meer plezier, meer energie en betere prestaties. Train je Mentale Veerkracht en word beter, sterker en gelukkiger dan ooit.

Mentale Veerkracht is het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Maar wat maakt iemand veerkrachtig? Bezit je veerkracht van nature of is het ontwikkelbaar?

Sierd Nutma is ervan overtuigd dat iedereen die kracht in zich heeft. In dit persoonlijke boek presenteert hij de formule die de veerkracht van mens en organisatie versterkt. Hij schetst een gedetailleerd profiel van veerkrachtige personen en vertelt openhartig over perioden in zijn leven waarop zijn eigen mentale veerkracht werd getest. Een prikkelend en inspirerend boek dat je aanspoort om na te denken over jouw eigen verhaal en je uitdaagt om stappen te zetten!

Ontdek hoe jij meer plezier, meer energie en betere prestaties creëert en download het Ebook. 

Liever een hardcopy? Deze kun je bestellen op de reguliere online boekenshops. 

Download het eBook gratis!

No worries, je ontvangt geen nieuwsbrieven. Waarom dan toch gratis een compleet boek? Mentale veerkracht kan in veel levens het verschil maken. Ontdek het zelf. Wees een inspiratiebron voor anderen. Download het boek.