Mentale Veerkracht

Gamechanger van deze tijd

Lessen uit de keiharde praktijk die jou laten zien hoe je met jouw team extreem gaat presteren. 

In deze tijd van technologie en constante verandering zal er altijd 1 constante factor zijn: De mens. Daarom is het juist nu belangrijker dan ooit om te investeren in het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie.

In deze lezing leer je hoe je de Mentale Veerkracht van je team vergroot en extreme prestaties kan leveren. Je ontdekt hoe je stress verslaat en de druk gebruikt om het beste uit je mensen te halen. Je ervaart hoe je als team voor jezelf kan zorgen, balans creëert en tegelijkertijd stappen zet en echte waarde gaat leveren.

In deze lezing maak je kennis met de drie elementen van Mentale Veerkracht:

  1. Motivatie
  2. Doorzettingsvermogen
  3. Verantwoordelijkheid 

Extreem goed presterende teams scoren hoog op deze elementen. Ze weten waarvoor ze het doen, ze gaan door waar anderen stoppen en ze plaatsen zaken tijdig in perspectief. Hierdoor blijven zij uitermate succesvol in wisselende omstandigheden. 

De bewijskracht van mijn formule haal ik mijn werkzame periode bij de speciale eenheden van defensie en politie. Daarnaast toetste ik de formule gedurende extreme solo- of team expedities. Telkens weer bleek dat Mentale Veerkracht (MV=M+D+V) een gamechanger was.

Zo ook in het dagelijks leven.

Waarom kiezen voor deze lezing?

Thema's

Het is mogelijk om deze lezing te combineren met een workshop. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stel je vraag

Stel hieronder je vraag en ontvang binnen één werkdag een reactie.

Het bewijs van hoe je in extreme situaties succes kan creëren.