Training

Werkdruk verlagen in 3 uur

Hoe je de regie pakt in je werkende leven

1 op de 3 werknemers heeft last van werkdruk. Veel organisaties vinden het moeilijk om hier een adequate oplossing voor te vinden. Ondertussen worden de gevolgen steeds zichtbaarder. Het is nu echt tijd om in te grijpen.

In korte tijd naar de essentie van onze werkdruk

In 2016 schreef ik een column met de uitdagende titel “Werkdruk bestaat niet”. Het belandde dat jaar in de Top 5 meest populaire columns. Ik kwam hierdoor met veel organisaties in gesprek over het vergroten van veerkracht en daarnaast het verlagen van werkdruk. Ik ontdekte waarom interventies om werkdruk aan te pakken vaak mislukken. Ik zag dat werkdrukmetingen onnodig veel geld kosten en geregeld de plank misslaan waardoor werknemers zich alsnog niet begrepen voelen. Ik ontdekte ook dat “werkdruk” vaak als dankbaar excuus wordt gebruikt om incompetentie, onderhuids gedoe en moeizame samenwerkingen te camoufleren.

Dit alles ten kostte van mensen die echt werkdruk ervaren en graag praktische tips willen om hier effectief mee om te gaan. Er worden nog steeds mensen onnodig ziek van het werk. En daarom is werkdruk een serieuze zaak die je bij de bron moet aanpakken.

Kies voor deze training als je wilt weten:

In deze training kom je tot de essentie van werkdruk in jouw team of organisatie.

Liefdevol confronterend, scherp en doeltreffend.

Ontdek in korte tijd wat wel werkt en begin vandaag!

Neem contact op

Meer weten over deze training? Stel hieronder je vraag en je ontvangt binnen één werkdag een reactie!

Spijker op z’n kop in deze training!

Mijn trainingen zijn altijd kort en krachtig. Ik ga voor impact. Ik confronteer en prik door. Maar wel met zorgvuldige aandacht. Met liefde voor de mens. Het is mijn persoonlijke missie om elke deelnemer iets mee te geven wat hij of zij direct succesvol kan toepassen in de praktijk.