Ondernemers aan de slag met Veerkracht op MKB congres

Sierd geeft Break-outsessie op MKB Ondernemerscongres op 27 oktober

Op donderdag 27 oktober vond het jaarlijkse MKB ondernemerscongres plaats in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Het centrale thema van deze dag was: Veerkracht. De competentie waar iedere ondernemer mee te maken heeft in deze sterk veranderende wereld. Bekende ondernemers als Jort Kelder, Annemarie van Gaal en Roland Kahn gaven die dag presentaties. Ook Sierd was deze dag aanwezig met een Break-out sessie over Mentale Veerkracht. 

Enthousiaste reacties

In een interactieve presentatie legde Sierd aan de hand van persoonlijke ervaringen uit wat Mentale Veerkracht precies betekent en hoe je dit kunt ontwikkelen. Openhartig vertelde hij over zijn extreme expedities en de perioden waarin hij in zijn privé-leven werd getest op Mentale Veerkracht. Het publiek reageerde enthousiast en na afloop kwamen leuke vragen en reacties uit het publiek.

Signeersessie

sierdnutma-signeersessie-mentale-veerkracht-boekNa afloop was Sierd ook aanwezig bij de boekenstand voor een signeersessie van zijn boek Mentale Veerkracht voor Professionals.

Lezing boeken?

Een lezing van Sierd boeken? Bekijk het aanbod op deze website!

[button color=”orange” link=”http://sierdnutma.nl/lezingen/” size=”default” target=”_self” block=”false”]Lezingen bekijken[/button]

 

Deel dit artikel:

Email
WhatsApp
LinkedIn
Facebook
Twitter

Geef een reactie